• En helt almindelig pachwork familie

    En personlig fortælling

    Om familie og identitet i en foranderlig verden.

  • Bagsidetekst

    Med udgangspunkt i min egen slægt og familie går jeg på detektivjagt i begrebet familie og undersøger hvad det vil sige at høre til. Hvornår er man overhovedet i familie? Hvordan forholder vi os til alle de nye relationer, der opstår når familiemønstrene forandres og ”lapperne” sættes sammen på nye måder? Og hvad betyder det for vores kultur, at en familie ikke længere er en entydig størrelse?

  • Fakta om bogen

    Forfatter Sannie Terese Burén - Med forord af Charlotte Heje Haase - Typografisk tilrettelæggelse og layout: Page Leroy-Cruce - Design af omslag og illustrationer: Sannie Terese Burén i samarbejde med Page Leroy-Cruce - Udgivet på Forlaget Lerche 2013- ISBN 9788799573608 - Paperback, 236 sider, heraf 25 farve illustrationer - Pris kr. 249,-

Christina Steenberg

Cand mag. i dramaturgi og retorik, mor og papmor

En fortælling, der tager den moderne familie under lup ikke for at give svarene, men stille spørgsmålene. Læs den, hvis du har en familie, ønsker en familie eller hader familie! .

Gry Granhof Nancke

Cand mag. i litteratur, forfatter og psykoterapeut.

En utrolig fin, sanselig, poetisk – og til tider smertefuld – beskrivelse af dét at være en familie. Jeg vil varmt anbefale alle at læse den. .

Ragnhild Larsson

Journalist og storyteller

Bogen rammer dybt, for den handler om noget så grundlæggende, som vores rødder. Jeg ser den som et vigtigt bidrag i debatten om hvor stor betydning familien har for vores liv, ikke mindst i dag hvor en familie kan se ud på så mange forskellige måder. Læs den! .

Janne Leth Førgaard

Coach og forfatter

Er du interesseret i familiedynamikker, relationer og slægtssammenhæng er bogen læsetiden værd. .

Helle Laursen Petersen

/ delebarn.dk

Jeg blev overrasket og grebet undervejs i bogen, stoppede op og reflekterede over flere ting i min egen ”rygsæk”. Er du klar på at blive udfordret, forundret, nysgerrig, harm og rørt, skal du så absolut købe denne bog. .

Annemette Schønberg Johnsen

/ Lektørudtalelse DBC

Der er mange bøger om moderne familieformer og mange slægtshistorier, der rækker tilbage i tiden. Jeg er ikke stødt på en lignende personlig/analytisk tilgang til familiebegrebets mangfoldighed med afsæt i egen slægt ... Selvbiografi, slægtssaga og familiesociologisk case, fint indrammet af kønne collager og citater før hvert kapitel. .

Karen Bendix Larsen

Bibliotekar og slægtsforsker

Bogen er skrevet i et let sprudlende sprog, som gør den til en nydelse at læse. Jeg kan kun anbefale den. .

“Som 12-årig fik jeg at vide, at ham jeg troede var min far, ikke var det. Men jeg voksede op uden at kende hverken ham eller min biologiske far, så beskeden føltes dengang mest som salt i såret. De havde jo forladt mig begge to – hvad ragede de mig?

Først langt senere erkendte jeg savnet, smerten ved at vokse op med løgne, og usikkerheden ved ikke at vide hvem jeg var.

Da min mormor døde viste det sig at min mor, uden at vide det, havde gentaget sin egen historie: Min morfar var heller ikke min morfar!”

– Sannie Terese Burén, En helt almindelig – patchwork – familie

Køb bogen her!