Historiernes vingesus

I gamle dage rejste fortællere fra by til by – som sommerfugle, der flyver fra blomst til blomst og samler nektar og afgiver blomsterstøv. På samme måde kommer jeg gerne rundt i landet og holder foredrag og fortæller om mit syn på verden og livet, mens jeg lærer af dem jeg møder på min vej.

Jeg kan dog ikke flyve, som sommerfuglen, men når det går godt har historierne vingesus.

For når en gruppe mennesker giver deres samlede opmærksomhed til en fortæller, kan der opstå et magisk rum af fællesskab, der bygger på ældgamle traditioner. Det er en følelse jeg holder meget af hvad enten jeg selv er tilhører eller den der bliver lyttet til – og jeg tager min del af ansvaret meget alvorligt, når det er mig, der er ”på”.

Men om ”dét” særlige opstår, afhænger af nuet. Derfor er mine foredrag ikke planlagt i mindste detalje, men tager afsæt i nogle temaer og det der opstår spontant. Det bedste er, når der kan foregå en form for dialog, så deltagerne føler sig inkluderede.

 

I 2018 tilbyder jeg følgende foredrag:

Hvad er en familie?

Problemet med familie er, at vi tror vi ved hvad det er. Med udgangspunkt i min egen families historie kommer jeg i dette foredrag ind på emner som familieidealer, sammenbragte familier og andre nye familieformer. Læs mere …

 

Om helte og rebeller – arketyper i branding og personlig udvikling

Arketyperne er de universelle delpersonligheder, som skaber fundamentet for vores bevidsthed. I dette foredrag fortæller jeg – med udgangspunkt i de 12 mest almindelige arketyper – om hvordan kendskabet til arketyperne kan bruges bevidst i personlig udvikling, branding og alle former for skabende arbejde. Læs mere …

Det praktiske:

Mine foredrag kan tilpasses i længden, så det passer til lejligheden.

Som udgangspunkt tager jeg kr. 6.000,- for et foredrag på 1-1½ time op til ca. 100 tilhørere, men den endelige pris afhænger af sammenhæng, varighed og geografi, så kontakt mig på mail eller telefon, så vi kan tale om det.