• For børn og barnlige voksne

    En eventyrlig fortælling

    Om Randolph Olsen og hans tamme gris Trunte, en engel der ikke kan bande, danselærerinden Frk. Fidelius og mange flere.

  • Bagsidetekst

    Da Randolph Olsens tamme gris, Trunte, en dag forsvinder, ved han ikke hvad han skal gøre. Men snart hvirvles han ind i usandsynlige begivenheder der ikke alene sender ham ud at flyve men også en tur i fængsel. Undervejs får han masser af oplevelser og flere nye venner. Spørgsmålet er bare, om han også finder sin gris til sidst?

  • Fakta om bogen

    Forfatter Sannie Terese Burén - Illustreret af Dorte Klingberg - Omslag og layout Page Leroy-Cruce - Udgivet på Books on Demand 2008 - ISBN 9788776919429 Paperback 63 sider - Pris 137,- Er lige nu UDSOLGT - kontakt mig gerne hvis du vil skrives op til genoptryk! Findes også som lydbog, indtalt af Søren Hauch Fausbøll

Anne-Mette Søndergård

Jeg har læst "Randolph Olsen". Sikken en lille perle. Jeg synes, bogen er meget klog og kærlig, og det er helt fantastisk med den engel. Han flyver lige ud af siderne og rundt om én længe efter. Det er sådan en bog, man har godt af at læse i ny og næ.

Christina Steenberg

Jeg synes historien er både spændende og varm - der er noget meget rart over Randolphs univers, og så er man naturligvis hele tiden optaget af, hvordan det nu skal gå. Og måske var der en engel tilstede da vi læste den. I hvert fald husker jeg oplæsningen som en rolig og dejlig stund - med et strejf af vanilje.

Oluf Hamann

Randolph Olsen, et herligt navn iøvrigt, går lige til hjertet. Bogen er spøjs, kærlig, humoristisk og en god oplæsningsbog for både små og store. Meget velskrevet og anderledes. Bogen fortjener 4 klare stjerner.

Olivia

7. klasse

Randolph Olsen handler om en gris der er blevet væk fra sin ejer, om kærlighed og om drengestreger. Den foregår i en hyggelig verden med mange stemningsbeskrivelser. Jeg kan godt lide personerne. De er varme, sære og lidt i deres egen verden.

Nanna Kaarsberg

Det er en fin lille historie, med mange billeder og tydelige persontegninger. Jeg oplever historien som meget sansemættet. Der er mange indtryk at forholde sig til, og disse indtryk har fyldt længe efter jeg blev færdig, det er dejligt.

 

Randolph Olsen - Lydbog

Randolph Olsen - Lydbog

Her kan du lytte - helt gratis - til første kapitel af "Radolph Olsen - en engel kommer til byen", indtalt med skøn, sprød røst af Søren Hauch-Fausbøll. Hele lydbogen kan købes ved at følge linket videre til saxo.com

Illustrator Dorte Klingberg

Illustrator Dorte Klingberg

"Randolph Olsen - en engel kommer til byen" havde ikke været det samme uden de skønne illustrationer, der giver bogen et ekstra pift af finurlighed. Følg linket for at se andre streger fra Dortes hånd.

Olines Vaniljekranse

Olines Vaniljekranse

I konditoriet dufter der af vanilje så Randolph bliver helt svimmel og næsten glemmer at spørge om Oline vil følges med ham til forårsballet på lørdag. Følg linket og find opskriften på Olines fabelagtige vaniljekranse!

“I det han kom rundt om hjørnet så han den. Grisen stod dér med trynen lidt i vejret og kiggede udfordrende op på ham med sine små, blå øjne.

– Nå, dér er du din slyngel, udbrød Randolph. Han bøjede sig hurtigt ned for at tage fat om grisens halsbånd. Men grisen var hurtigere. I et nu spænede den igen af sted på sine korte ben. Ned af gaden, rundt om det næste hjørne og væk var den.”

Sannie Terese Burén, Randolph Olsen – en engel kommer til byen

RANDOLPH OLSEN ER DESVÆRRE UDSOLGT!

Men du kan blive skrevet op til der kommer et genoptryk …

Ja, tak skriv mig op